5/12-11 14:14

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Ig Nobel 2014

IG NOBEL- Tre ’skøre’ nobelprisvindere gæster Københavns Universitet for at fortælle om forskning i katteparasitter og isbjørneudklædning og et meget langvarigt fotoprojekt.

KUmmentar Ralf Hemmingsen og Lykke Friis_Michael Daugaard
Debat 26/3-15 6:47 3

Spejlkabinettet

DEBAT - Næsten hver uge dukker nye, uforudsete og urimelige konsekvenser af fremdriftsreformen op, mener KU's rektor og prorektor.
Uddannelse 25/3-15 11:20 6

Her kommer de studerende fra

Foto top 10 gymnasier_redigeret2

TOP 10 - Københavns Universitet skal tiltrække flere studenter fra gymnasier i Østdanmark, men hvor kommer der flest fra? Se listen.

Debat 25/3-15 10:58 4

Evaluering af (uoplyste) undervisere

Undervisningsudvalget NBI

DEBAT - Steen Laugesen Hansen mangler indsigt i evalueringsprocessen, når han foreslår at nægte dumpede studerende retten til at evaluere, skriver studenterrepræsentanter fra NBIs Undervisningsudvalg.

Lys og mørke - foto fra sheisanastronomer.com
REPLIK - Hans Bondes indlæg om Dark Cosmology Centre er fejlbehæftet og bør ikke afspore den vigtige diskussion om ligestilling inde for videnskab, skriver tre forskere fra centeret.
S tog Ishøj

SOCIAL MOBILITET – Københavns Universitet har forpligtet sig til at gøre mere for at tiltrække flere studenter fra de ti gymnasier i Østdanmark, som universitetet i dag modtager færrest ansøgere fra.