5/12-11 14:14

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Politik 24/11-14 11:15

KU-valget er i gang

Valget er startet
De studerende på KU skal vælge repræsentanter til bestyrelsen og universitets øvrige råd og nævn. Få linket til afstemningen her.
Politik 24/11-14 10:20

Blokaden på KUA er forbi

Blokade slut

AKTIVISME - Studentergruppen Et Andet Universitet har afsluttet sin blokade på KUA. Aktivisterne blev ikke fjernet, de gik selv.

Uddannelse 20/11-14 13:22

Fakultetsdirektør – Blokade truer eksamensplanlægningen

STUDENTERPROTEST - Kristian Boye Petersen afviser at have truet de studerende. Han har kun oplyst dem om ordensreglementet på universitetet, siger han - men afviser ikke, at politiet som sidste udvej kan blive involveret igen.

Blokade af Institut for Medier, Erkendelse og Formidling politiet kommer

STUDENTERPROTEST - De studerende, der blokerer Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, har haft besøg af politiet. De risikerer at blive udskrevet af universitetet, hvis de ikke stopper deres aktion, lød beskeden. Alligevel fortsætter de.