5/12-11 15:15

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Videnskab 18/4-15 21:32

KU-forsker vinder Ph.d. Cup

Vinder af Ph.d Cup -  Johan Andersen-Ranberg

FORSKNING – Johan Andersen-Ranberg præsenterede sine forskningsresultater så imponerende til årets finale i Ph.d. Cup, at han endte øverst på podiet, da dommerne var færdige med voteringen.

Debat 18/4-15 8:10 1

Svar på tiltale - (endnu) flere kvinder i forskning og ledelse

GENMÆLE - Københavns Universitet har forholdt sig til den gældende lovgivning og har søgt og fået de nødvendige dispensationer - og naturligvis også gennemført planen inden for rammerne af dispensationen, skriver ledelsen i et svar til Hans Bonde og Jens Ravnkilde.

Dino knudsen abstraktionsstigen
Uddannelse 17/4-15 13:20

Sådan bliver du bedre til at skrive

GODE RÅD – Postdoc Dino Knudsen lancerede ved årsskiftet et nyt kursus, der skal hjælpe de studerende med at skrive bedre. Her deler han ud af sine trick.

Frederik og Charlotte DM
Debat 17/4-15 13:19

Mere underviserkontakt, tak

DEBAT - Fastansæt nu flere undervisere - der er ingen vej udenom, siger Dansk Magisterforenings undervisere og studerende.

Videnskab 17/4-15 11:08

Årets klogeste døgn forude

Foto - Kemiske Farveflammer

FORSKNINGENS DØGN - Kalder alle legebørn! Både Frue Plads og Rådhuspladsen vil summe af anvendt videnskab 23.-25. april.

Johan Andersen-Ranberg
Videnskab 16/4-15 11:28

KU-syntesebiolog er i finalen til Ph.d Cup

FORSKNING – Johan Andersen-Ranberg fra KU kan gøre det komplicerede enkelt – og han er så god til det, at han i aften kan vinde Ph.d Cup i DR-Byen.