5/12-11 15:15

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Rosa Lund i Blågårdsgade
INTERVIEW - Hun kæmpede indædt mod fremdriftsreformen som folketingsmedlem. Nu fortsætter Rosa Lund kampen som studerende på Københavns Universitet.
Kultur 29/6-15 13:29 1

Universitetets polyfone museum

Foto - Universitetets polyfone museum
AFSKEDSINTERVIEW - Medicinsk Museions chef gennem 15 år, Thomas Söderqvist, træder tilbage og slutter af med museets mest fejrede udstilling til dato.
Kultur 28/6-15 10:35

Roskilde-pis bliver til Roskilde-øl

Menneskegødning Roskilde
PIS - 100.000 liter Roskilde-pis skal bruges som gødning til at producere øl. Ulækkert? Nej. Smart? Meget, lyder det fra lektor på KU.