5/12-11 14:14

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Videnskab 9/12-16 11:04

Big Ben

Foto - Benjamin Roy Mottelson
NOBELPRISVINDER - I et hjørnekontor på Niels Bohr Institutet sidder en Nobelprisvinder omgivet af stakke af bøger og tidsskrifter.
Foto - Frederik Løgstrup Magnusson
Debat 8/12-16 11:20 3

Uddannelsesloftet: Jeg har dummet mig

KLUMME - Frederik Løgstrup Magnusson mener, at det er uhørt, at et folketingsflertal haster lovgivning igennem uden hensyn til de mennesker, der kommer klemme.
Campus 8/12-16 11:05

Kokken i tetris-køkkenet

FOTO - Mit KU kok Jesper Holm
MIT KU - Jesper Holm fortæller hvorfor han hellere vil arbejde i kantinen i Nørregade end på Michelinrestaurant.
Videnskab 6/12-16 12:49 3

Postdoc: »Thybo pressede mig ikke«

Foto - Hans Thybo - foto Bjarne Lüthcke - bredformat
FYRINGSSAG - Tidsskriftet Nature citerer egyptisk postdoc for, at han ikke følte sig presset af geologen Hans Thybo til at være kritisk mod ledelsen.