5/12-11 15:15

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Laura Kofod_2013_Hauschildt
Debat 2/9-14 13:11

Kvalitet koster

KLUMME - Det er rigtigt, at staten bruger mange penge på uddannelse - men der er også langt flere studerende, så derfor bliver hver enkelt studerende uddannet billigere end før.
Leon Bentkowski
Debat 2/9-14 8:47

En Cand.Ubrugelig?

DEBAT - Humanisterne har en joke, om hvor de mødes efter studierne: på arbejdsformidlingen. Nyuddannede Leon Bentkowski morer sig mindre og mindre.

DE VÆRSTE - Når der er fuldt hus, tages alle lokaler i brug. På Kommunehospitalet er et iskoldt obduktionslokale omdannet til auditorium.

Debat 1/9-14 9:02

Velkomst i et krigsår

Teaser_RH_imma14
TALE - Der blev namedroppet flere våbensystemer end normalt i rektors tale til KU's russer. Hans håb: at uddannelse vil åbne de studerendes øjne og hindre, at de bliver 'søvngængere' som i 1914.
Uddannelse 29/8-14 13:28 1

Terrorprinter-sager vil ikke ramme KUA efter 2015

ORD - Studerende vælger at tage printeren med på universitetet, i stedet for at skrive i hånden. Men tilbagegangen for håndskrift kan vække samfundets angst for terror.