5/12-11 14:14

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Frida Frost IDA debat om dimensionering

DIMENSIONERING - Har uddannelsesministeren lige lovlig tætte bånd til Ingeniørforeningen IDA - der støtter nedlæggelsen af studiepladser på uddannelser, der ikke er tekniske eller naturvidenskabelige? Eller har ingeniørerne blot gjort deres lobbyarbejde dygtigt, reelt og i rette tid? Formand for IDA Frida Frost forholder sig til en aktuel debat.

Bag kulisserne – sådan ser KUs bestyrelse ud indefra

UNIVALG14 – Er KU i pengenød? Og er et forslag blåstemplet, når det får et »top notch« fra rektor? To studenterrepræsentanter fra KU's bestyrelse rapporterer fra magtens korridorer på ’nordens Oxford’.

Rebecca Ingemann

KLUMME - Nu skal man som biologistuderende have merit for sine tidligere studier i teatervidenskab. De nye meritregler er 'tomhjernede' ifølge Studenterrådet.

Glavind2

FAGFORENINGSTVIST – Københavns Universitet skal betale SUL – Studenteransattes Landsforbund en bod på 25.000 kroner, og otte instruktorer skal have udbetalt cirka 400.000 kroner i manglende løn. Uklar overenskomst og mange sager er problemet, mener vicedirektør Lisbeth Møller.