5/12-11 15:15

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Glavind2

FAGFORENINGSTVIST – Københavns Universitet skal betale SUL – Studenteransattes Landsforbund en bod på 25.000 kroner, og otte instruktorer skal have udbetalt cirka 400.000 kroner i manglende løn. Uklar overenskomst og mange sager er problemet, mener vicedirektør Lisbeth Møller.

Videnskab 22/10-14 9:15 2

Tre dage hvor KU vil redde verden

Foto - Minivindmøller

MAYDAY - Mayday, mayday, we are sinking. Sådan indledte prorektor Lykke Friis KU's storstilede konference om bæredygtighed. Den løber ugen ud, og det er muligt at kigge med fra skærmen.

Videnskab 22/10-14 9:09

3 cancer-gåder løst. 997 tilbage

Foto - Kristian Helin

GRUNDFORSKNING - Det er noget vås at snakke om ’kræftens gåde’, siger professor Kristian Helin. Her fortæller han om nogle af de opdagelser, der har skaffet hans forskergruppe internationale priser på stribe. Og om den ene ting, der giver de bedste resultater i kampen mod sygdommen.

ESTHER ANTREASYAN KELLER, 3. SEMESTER PÅ STATSKUNDSKAB FORRETNINGSUDVALGSMEDLEM, STUDENTERRÅDET VED KØBENHAVNS UNIVERSITET
Debat 21/10-14 11:33

Vi skal bedre igennem, ikke hurtigere

KLUMME - Uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen vil øge den sociale mobilitet på universiteterne. Endelig noget sund fornuft fra ministerens side.
Underskriftsindsamling mod dimensionering

AKTIVISME - Et krav til regeringen om at stoppe den bebudede nedlæggelse af tusindvis af studiepladser får tilslutning fra mange på nettet. Initiativtager er adjunkt på KU Rasmus Elling. Han vil vise, at universitetsuddannelsernes støtter hverken er apatiske eller apolitiske.