5/12-11 14:14

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Debat 27/11-14 13:58 1

ASPIRI spinder guld på studerendes nervøsitet

EKSAMENSKURSER - Jura lever ikke op til sit ansvar for at ruste de studerende til eksamen, og det giver mulighed for at tjene penge på kurser til nervøse jurastuderende, mener debattørerne.
Mie Sofie Andersen og dronning Margrethe

FREMDRIFTSFORTÆLLING - »Jeg er en snavset plet på det ellers kridhvide papir, som fremdriftsreformen er skrevet på,« sagde Mie Sofie Andersen og brugte sin egen historie til at opfordre studerende, ansatte og ledelse til at gøre fælles front mod skrivebordsløsninger fra Slotsholmen.

Ralf Hemmingsen årsfest 2014
AKADEMISK - Rektor Ralf Hemmingsen hyldede akademias mønsterbrydere og slog - med slet skjult hentydning til regeringens dimensioneringsplan - et slag for en bred faglighed på universiteterne.
Debat 25/11-14 15:26 13

Et bedre KU

Malak Karnib
VALG - Frihed, individualitet og ansvar for egen læring er i højsædet, alt sammen med henblik på høj faglighed og et stærkere fællesskab, skriver Malak Karnib.
Videnskab 25/11-14 13:12 4

KU's 21 største mediedarlings

Foto - KUs 21 største mediedarlings
TOP-21 - Hvilke KU-forskere er der størst sandsynlighed for at møde i pressen? Og hvad tænker de om at dele deres ekspertviden med os andre?