5/12-11 14:14

Kathrine Andresen
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Kathrine Andresen, 23, Lingvistik på 2. år

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»Vi er så glade for John, fordi han får os til at leve os ind i fonetikken. I begyndelsen havde jeg den indstilling, at fonetik og fonologi bare skulle overstås. Men det er så enormt hyggeligt at være til hans undervisning, fordi stemningen er god, så nu er det noget af det, jeg synes er allersjovest. John lever sig så meget ind i det selv, og vi studerende kan mærke, hvordan han brænder for det. Jeg er ked af at, at det semester vi går ind i handler om grammatik og videnskabsteori, og at det derfor nok desværre bliver uden John.«

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Sabrina Ebbersmeyer03

KØN - I foråret blev Sabrina Ebbersmeyer KU’s første lektor i filosofi. Med fem andre ansatte på instituttet har hun stiftet en gruppe, der skal fremme ligestilling på instituttet. Men med en sejlivet maskuliniseret filosofitradition og manglende kvindelige forbilleder, er der stadig lang vej.

Campus 19/12-14 12:49

Dr. Tobias - episode 4

Dr Tobias 4 foto

VLOG - Dr. Tobias beder til, at julemanden kommer og redder hans jul.

Bjørn Kloster
Debat 17/12-14 14:47 2

Et forsvar for blokstrukturen

REPLIK - Blokstrukturen er kommet for at blive. Og det er godt, mener nanoscience-studerende Bjørn Larsen.
Campus 17/12-14 14:30

Ragnarr - episode 4

ragnarr4

SER VERDEN - Ragnarr, studerende, kunstner, fashionista, læser statskundskab og ser verden gennem sin kunst.

Campus 17/12-14 14:12

Kongen af SU - episode 4

Kongen af Su 4
JULESTEMNING - Kongen af SU vinduesshopper og filosoferer over julens oprindelse.
Kultur 17/12-14 13:59

Årets 10 mest læste artikler

TOP10_2014
VI SKRIVER OM OS SELV - Antallet af besøg på Uniavisen.dk er 75 procent højere i 2014 end i 2013 (antal sessioner). Til gengæld er årets mest læste historie ikke skrevet af redaktionen selv.
Campus 17/12-14 11:31

Husker du året der gik? – del 2

GÆTTELEG - Slotsholmens studienytårsforsæt bød på slankekur for samtlige danske universiteter. Dimensioneringen toner klart frem i årets tilbageblik. Men husker du også terrorprintersagen, twistet på selfien og den famøse svindlers come-back? Gæt med på årets julequiz.

Foto - Jens Ravnkilde
Debat 17/12-14 11:24

UVVU og halmstrået

REDELIGHED - Klarlund-afgørelsen markerer det punkt, hvor UVVU ikke længere er et værktøj i kampen mod fusk i forskningen, men er blevet til en del af problemet, skriver Jens Ravnkilde.
Alexander Thorvaldsen_Studenterrådet
Debat 17/12-14 8:13 1

God jul og glædelig fremdrift

ØNSKELISTE - En hel årgang er nu underlagt fremdriftsreformens skygge. Vi andre tæller ned til sommer og udsætter et fag som sidste mulighed for at trække vejret, inden reformen rammer. Hvis julemanden kunne opfylde et ønske, skulle det være at annullere fremdriftslavinen.