5/12-11 15:15

Derfor er John Tøndering Årets Underviser II

Janus Bahs Jacquet
Billede: Lars Juul Hauschildt
VOXPOP - Janus Bahs Jacquet, 29, Indoeuropæisk på 3 år, tilvalg

Hvorfor fortjener John Tøndering prisen som Årets Harald 2011?

»John er en engageret underviser, som godt kan lide at lege med fonetikken og have det sjovt. Samtidig er han jo fonetiker og underviser i det, han er specialist i og som han elsker, så der er ingen tvivl om, at han er god til det. Samtidig har han en legende tilgang til fonetikken, og det smitter. Han er også god til at engagere folk med sin smittende entusiasme, så der kommer kommentarer fra de studerende og diskussioner, der får folk op af stolene.«

Læs, hvorfor Kathrine Andresen synes John Tøndering er en god underviser.

Skriv kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Hvad der sker i skakten bliver i skakten - Foto

STUDIELIV - Et rum, hvor man kun må opholde sig top- eller bundløs, har været fast appendiks til Panums fredagsbar indtil for nyligt. Kan medicinere smide tøjet i fredagsbaren, seksualisere patienter i ordlege og skrive erotiske romaner om fakultetsmiljøet uden at sætte professionalismen over styr?

Campus 1/4-15 10:05

Humanist og chef for 100

Louise Herping Ellegaard Clio3

ENTREPRENØR - Louise Herping Ellegaard har brugt sin faglighed som historiker til at skabe Danmarks største internetforlag. Sammen med sine kompagnoner har hun skabt job til adskillige andre humanister – og så har hun netop skudt papegøjen big time.

Campus 1/4-15 9:35

Bliv reporter for Uniavisen

Altid i gang med at rapportere

OPRÅB! - Kalder alle gudsbenåede skribenter, fotografer og social media-hajer blandt KU's studerende! Uniavisen søger reportere, der kan fange studielivet på KU i ord og billeder.

Uddannelse 1/4-15 9:16

Ny plan skal redde Tandlægeskolen

Tandlægebehandling

FREMTIDSPLAN – Odontologisk Institut, Tandlægeskolen, har kørt med store underskud gennem flere år. Det skal være slut i 2017, og det betyder nye afskedigelser.

Uddannelse 1/4-15 9:10

Her kommer de studerende fra - vol. 2

Her kommer de studerende fra - vol. 2

TOP 10 - Uniavisen har i en tidligere artikel vist, hvilke gymnasier, som leverer flest - og færrest - studerende til KU. Men hvordan ser listerne over KU's fødekæde ud, hvis man tager højde for gymnasiernes størrelse?

Ralf Hemmingsen af Lene Munk

INTERVIEW - I alliancen IARU udveksler KU viden med nogle af verdens bedste universiteter. Det kommer de studerende til gode, og så kan det bruges på den uddannelsespolitiske kampplads herhjemme, forklarer Ralf Hemmingsen i et interview med Uniavisen.

Uddannelse 30/3-15 9:58 1

Gymnasier efterlyser besøg fra KU

Matematiktavle
OPTAG - Tekniske- og handelsgymnasier præger bunden af en opgørelse over, hvor de studerende på Københavns Universitet kommer fra. Kom ud og besøg os, lyder det fra uddannelsesstederne.

Kontakt redaktionen

Skriv en e-mail til os: uni-avis@adm.ku.dk

Eller ring til redaktionen på +45 35 32 28 98
(Telefontid mandag - torsdag kl.9.00 - 16.00)

Københavns Universitet

  • Nørregade 10
  • 1165 København K
  • Danmark
  • Tel. +45 35 32 28 98
Uafhængig af ledelsen
Copyright 2009-2014 © Universitetsavisen.dk