Kultur 17/12-14 11:57 1

KU får sit museum

Nyt naturhistorisk museum 14

BLÅHVAL I FOYEREN - Det er lykkedes KU at skaffe midler til et kommende naturhistorisk museum under Botanisk Have i København. Det nye museum bliver en anelse mindre, end initiativtagerne havde ønsket - til gengæld kan det nu efter flere års hårdt projekteringsarbejde realiseres.

Mærsktårn_selveje

SELVEJE - I næsten to år har skiftende uddannelsesministre overvejet, om Københavns Universitet må overtage sine bygninger fra staten. Nu har ministeren besluttet noget: At beslutte sig i september 2015. Dermed er en 'ejendomstransaktion af historisk størrelse' i praksis udsat til efter et folketingsvalg.

Københavns Universitet selveje værdi pris
SELVEJE – Uddannelsesministeren skriver til Folketinget, at det er usikkert, hvad KU er værd. Den offentlige vurdering er 4,6 milliarder kroner lavere end ministerens egen anslåede værdi.
KUA2_skimmel

HOST - Det er ikke engang et år siden, KUA2 åbnede dørene for de studerende på Det Humanistiske Fakultet. Nu slås den nyåbnede bygning med skimmelsvamp.

Byggekaos
OMBYGNING - Et byggeprojekt på Science er indtil videre mindst et år forsinket. Forskere er tvunget til at krybe sammen i lånte lokaler, mens rømmede laboratorier står tomme.
Politik 3/6-14 6:15

KU’s bygherre får kritik

Udsigt fra Geologisk Museum

BYGNINGER - Statsrevisorerne kritiserer Bygningsstyrelsen, der står bag store KU-byggerier, for mangelfulde økonomiberegninger.

Kontakt redaktionen

Skriv en e-mail til os: uni-avis@adm.ku.dk

Eller ring til redaktionen på +45 35 32 28 98
(Telefontid mandag - torsdag kl.9.00 - 16.00)

Københavns Universitet

  • Nørregade 10
  • 1165 København K
  • Danmark
  • Tel. +45 35 32 28 98
Uafhængig af ledelsen
Copyright 2009-2014 © Universitetsavisen.dk