19/4-12 10:10

Slut på skærpet tilsyn med KU

NYHEDSOVERBLIK TORSDAG - Slut med skærpet tilsyn af KU - Tre universiteter klynker trods kæmpe overskud - Albert Gjedde får Forskningskommunikationspris - Timo Kivimäki: Jeg handlede ikke i ond tro.

Slut med skærpet tilsyn af KU

Uddannelsesministeriet har nu afsluttet sit skærpede tilsyn med Københavns Universitet (KU). Tilsynet blev sat i værk på baggrund af Milena Penkowa-sagen i marts 2011. En rapport fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering konkluderer, at der nu er tilfredsstillende forhold, men anbefaler at nogle procedurer gøres klarere. Det skriver nyheder.ku.dk.

Tre universiteter klynker trods kæmpe overskud

Hele tre universiteter - KU, AU og DTU - får langt større overskud i 2011 end budgetteret. Nu har universiteterne travlt med at forklare sig for at forhindre, at politikerne vil benytte lejligheden til at skære i bevillingerne, skriver Ingeniøren.dk.

Albert Gjedde får Forskningskommunikationspris

Samtidig med at Forskningens Døgn sættes i gang i dag, modtager Albert Gjedde, professor på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, årets Forskningskommunikations-pris. Albert Gjedde har arbejdet målrettet i en menneskealder med at formidle forskningsresultater i den kemitunge ende af skalaen til klartale, skriver nyheder.ku.dk.

Timo Kivimäki: Jeg handlede ikke i ond tro

Der var ingen grund til at mistænke fire russere for at være agenter, mener Timo Kivimäki, spionanklaget professor på KU. Han har over for dagbladet Information gjort detaljeret rede for sin version af det forløb, der førte til hans anholdelse i 2010.

Skriv kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
annonce
Kultur 7/10-15 10:36

Guide til kulturnatten på KU

Foto - Kulturnat 15 KUA
KULTURFREDAG - Københavns Universitet slår dørene op for ny forskning og ældgamle korridorer fredag den 9. oktober. Se Uniavisens favoritter.
Annika fra KU hjælper flygtninge FOTO
AKTIVIST - Annika Holm Nielsen studerer statskundskab på KU, men bruger næsten al sin tid på at hjælpe syriske flygtninge, der strejker ved Udlændingestyrelsen.
Debat 7/10-15 9:50

Grebet i faldet

Rasmus Ejlersen_teaser
BERETNING - En studerende fortæller om at være tæt på det punkt, hvor det hele ramler.
Campus 6/10-15 10:10

Fadbamser på city campus

Fadbamser på city campus foto
KULINARISK - Kommunehospitalets køkkenchef har installeret et ølteknologisk højdepunkt i form af et CO2-venligt fadølsanlæg med økologiske kvaliteter.
Videnskab 6/10-15 10:00

Det lysner i nitratbæltet

Det lysner i nitratbæltet foto
NY VIDEN - Kvaliteten af det danske grundvand er – endelig – på vej op. Det dokumenterer solide data fra et midtjysk landbrugsområde.

Kontakt redaktionen

Skriv en e-mail til os: uni-avis@adm.ku.dk

Eller ring til redaktionen på +45 35 32 28 98
(Telefontid mandag - torsdag kl.9.00 - 16.00)

Københavns Universitet

  • Nørregade 10
  • 1165 København K
  • Danmark
  • Tel. +45 35 32 28 98
Uafhængig af ledelsen
Copyright 2009-2014 © Universitetsavisen.dk