19/4-12 9:09

Slut på skærpet tilsyn med KU

NYHEDSOVERBLIK TORSDAG - Slut med skærpet tilsyn af KU - Tre universiteter klynker trods kæmpe overskud - Albert Gjedde får Forskningskommunikationspris - Timo Kivimäki: Jeg handlede ikke i ond tro.

Slut med skærpet tilsyn af KU

Uddannelsesministeriet har nu afsluttet sit skærpede tilsyn med Københavns Universitet (KU). Tilsynet blev sat i værk på baggrund af Milena Penkowa-sagen i marts 2011. En rapport fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering konkluderer, at der nu er tilfredsstillende forhold, men anbefaler at nogle procedurer gøres klarere. Det skriver nyheder.ku.dk.

Tre universiteter klynker trods kæmpe overskud

Hele tre universiteter - KU, AU og DTU - får langt større overskud i 2011 end budgetteret. Nu har universiteterne travlt med at forklare sig for at forhindre, at politikerne vil benytte lejligheden til at skære i bevillingerne, skriver Ingeniøren.dk.

Albert Gjedde får Forskningskommunikationspris

Samtidig med at Forskningens Døgn sættes i gang i dag, modtager Albert Gjedde, professor på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, årets Forskningskommunikations-pris. Albert Gjedde har arbejdet målrettet i en menneskealder med at formidle forskningsresultater i den kemitunge ende af skalaen til klartale, skriver nyheder.ku.dk.

Timo Kivimäki: Jeg handlede ikke i ond tro

Der var ingen grund til at mistænke fire russere for at være agenter, mener Timo Kivimäki, spionanklaget professor på KU. Han har over for dagbladet Information gjort detaljeret rede for sin version af det forløb, der førte til hans anholdelse i 2010.

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Uddannelse 20/11-14 13:22

Fakultetsdirektør – Blokade truer eksamensplanlægningen

STUDENTERPROTEST - Kristian Boye Petersen afviser at have truet de studerende. Han har kun oplyst dem om ordensreglementet på universitetet, siger han - men afviser ikke, at politiet som sidste udvej kan blive involveret igen.

Blokade af Institut for Medier, Erkendelse og Formidling politiet kommer

STUDENTERPROTEST - De studerende, der blokerer Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, har haft besøg af politiet. De risikerer at blive udskrevet af universitetet, hvis de ikke stopper deres aktion, lød beskeden. Alligevel fortsætter de.

Politik 19/11-14 12:16 3

På jagt efter institut-blokaden

Blokade af Institut for Medier, Erkendelse og Formidling

STUDENTERAKTIVISME – Det var ikke nemt at finde aktionsgruppen Et andet universitets blokade på KUA, men den er der. På tredje sal i bygning 14.

Campus 19/11-14 11:53

Nye videobloggere på Uniavisen

Sir Daily Snow_Header
LEVENDE BILLEDER - Mød den hovedrige SU-modtager H.C., statskundskabs-artisten Ragnarr og Tobias, der er lektor i naturvidenskab og som har regnet den ud.
Marxistiske Studerende
Debat 19/11-14 11:14

Vi vil ikke bruges i strid om censur

CENSUR - Marxistiske Studerende tager afstand fra at blive brugt af fakultetsdirektøren på Humaniora som argument for, at der ikke skulle være censur på KUA.