20/10-11 8:08

Elendige jobudsigter

NYHESSOVERBLIK TORSDAG - Rekordledighed blandt højtuddannede - En lang uddannelse er bedste middel mod arbejdsløshed - Regeringspartier: Jobrotation skal skabe plads til nyuddannede - Strategisk forskning med samfundsperspektiv - Mere mobberi på arbejdspladser med overvægt af et køn.

Rekordledighed blandt højt uddannede

Antallet af ledige højtuddannede når nye højder. Samtidigt er fremtidsudsigterne ikke længere så lyse.

En lang uddannelse er bedste middel mod arbejdsløshed

Danmark kommer alligevel ikke til at mangle arbejdskraft i en overskuelig fremtid, lyder det fra økonomer. Og det er værst for folk med ingen eller korte uddannelser.

Regeringspartier: Jobrotation skal skabe plads til nyuddannede

S, SF og R er klar til mere jobrotation, men vil ikke love flere penge endnu.

Strategisk forskning med samfundsperspektiv

Der er behov for markante forskningsbevillinger for at sikre danske styrkepositioner inden for forskning og erhvervsliv, skriver Peter Olesen, formand for Det Strategiske Forskningsråd.
Politiken, Side: 6, torsdag 20. oktober 2011

Mere mobberi på arbejdspladser med overvægt af et køn

Hvis du arbejder på en arbejdsplads med en overvægt af enten mænd eller kvinder, er risikoen for mobning større, viser en ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø ifølge Fagbladet 3F. Cand.psych. og lektor ved Københavns Universitet Annie Høegh forklarer, at det påvirker omgangstonen, hvis det ene køn er i overtal. DR P4 Københavns radio, Nyheder 15.30, Side: 0, onsdag 19. oktober 2011

clba@adm.ku.dk

Skriv kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
annonce
Panum demo 20. februar 2016 imod fyringer04
FYRINGER - »Vi har effektiviseret ind til benet!« Ansatte og studerende på KU demonstrerede onsdag middag mod regeringens nedskæringer foran Panum.
foto - Studenterrådet 2016 - Madeline Luidor Heltberg - bred
KLUMME - Det er svært at få en uddannelse i verdensklasse, hvis der ikke er undervisere til at udbyde den. Studenterrådet ser frem mod et semester præget af rege
Debat 9/2-16 10:57 3

Lukning af småfag er uansvarligt

foto - småfagsmanifest
NEDSKÆRINGER - Støt op om en positiv særbehandling af småfag, som er med til at gøre Danmark levende, dynamisk og meget klogere, skriver humanioraansatte i et ma
Campus 8/2-16 13:31 2

Den gamle mands store drøm

foto - Den gamle mands store drøm - Jørgen Rossen sorthvid
STUDENTERBYEN - En 86-årig mand har en idé, der kan skaffe København 5.000 studieboliger. Men der er mange, han skal overbevise. Og uret tikker.
Politik 8/2-16 12:56

De gode, de onde og dem fra Stauning

foto - De gode, de onde og dem fra Stauning - hunde
MINISTEREN - Esben Lunde Larsen kommer fra en lille by ved Ringkøbing Fjord. Ifølge et gammelt mundheld er der noget ganske særligt ved folk fra egnen.
Foto - Else Trangbæk 70
NAVNE - Else Trangbæk tog idrætten hele vejen fra gymnastiksalen over de Olympiske Lege som elitegymnast til professor og institutleder på Københavns Universitet

Kontakt redaktionen

Skriv en e-mail til os: uni-avis@adm.ku.dk

Eller ring til redaktionen på +45 35 32 28 98
(Telefontid mandag - torsdag kl.9.00 - 16.00)

Københavns Universitet

  • Nørregade 10
  • 1165 København K
  • Danmark
  • Tel. +45 35 32 28 98
Uafhængig af ledelsen
Copyright 2009-2014 © Universitetsavisen.dk