18/5-11 12:12

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Uddannelse 4/3-15 14:21

Selveje kan gøre det svært for regeringen at nå forskningsmål

BEVILLINGER - Danmark har et mål om at bruge mindst 1 procent af BNP på uddannelse og forskning, og det opfylder regeringen akkurat. Men samtidig trækker staten penge ud af universiteterne ved at beregne sig et trecifret millionbeløb i årligt overskud på deres husleje - og de penge bliver talt med i BNP-målsætningen.

Vincent Hendricks_boblestudie

BOBLESTUDIER – Du kender boligbobler og it-bobler, men hvad med Twitterbobler, informationsbobler og forskningsbobler? Med 14,4 millioner i ryggen fra Carlsbergfondet skal Vincent F. Hendricks nye Center for Information og Boblestudier som det første af sin art undersøge bobledannelser på tværs af videnskaberne.

Albert Schliesser01

KVANTEOPTIK – Adjunkt i fysik Albert Schliesser arbejder i sin grundforskning på et instrument, der måske kan være med til at give os kvantecomputeren. Med en millionstor bevilling viser Det Europæiske Forskningsråd, at de tror på ham.

Selveje Ralf Hemmingsen Jørgen Honoré Nils Strandberg folketinget
CHRISTIANSBORG - KU's spidser lobbyede for selveje for politikerne på Christiansborg og overbeviste konservative Per Stig Møller.