18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Politik 27/4-15 11:59

Kansleren kommer til KU

Angela Merkel og Helle Thorning_sort hvid

TOPVISIT - Studerende og ansatte får chancen for at grille Angela Merkel og Helle Thorning-Schmidt, når de to topledere tirsdag den 28/4 diskuterer Europas problemer i festsalen på Frue Plads. De gratis billetter til arrangementet blev revet væk på få timer - men du kan også se med på nettet.

Politik 24/4-15 12:53

Pause mellem bachelor og kandidat kræver ja fra forligspartier

STUDIEPAUSE – Uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen vil tillade de studerende at holde to års pause inden kandidaten, men det kan ikke lade sig gøre uden støtte fra Venstre og Konservative, viser hendes svar til Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg.

IT bøvl

STUDIETILMELDING - Universiteterne må behandle studietilmeldinger manuelt efter fremdriftsreformen. It-systemet STADS understøtter ikke fremdriftsreformens krav om, at det nu er universitetets ansvar, at de studerende skal læse på fuld tid.

Puppy room01
Campus 22/4-15 10:54

Klap en hund før eksamen

TERAPI – Fire hunde er installeret i et såkaldt 'puppy room' på Nottingham Trent University i Midtengland for at give de studerende muligheden at kunne stresse af i perioder op til eksamen.

Marie Thomsen, Studenterrådet
Debat 21/4-15 13:35

En antropolog i Brugsen

KLUMME - Sofie Carsten Nielsens forslag er ikke dumt. Det er en fremragende idé at udvide retskravet.