18/5-11 12:12

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Studerende psykiske lidelser

STUDIESTRESS – Der er mere pres på studerende i dag, og flere kæmper med psykiske problemer, fortæller studenterpræst Nicolai Halvorsen, der har hjulpet studerende i 15 år. Tal fra regeringens udvalg om psykiatri og Studenterrådgivning viser det samme – antallet af studerende med psykiske problemer er stigende.

Debat 23/1-15 11:36

Studenterrådgivningen har hjulpet studerende i 50 år

STUDIELIV – Stress, studietvivl og ensomhed. Flere studerende oplever i dag, at ikke-faglige udfordringer fylder i studielivet. Det er blevet almindeligt at have det ualmindeligt, og derfor er det vigtigt, at de studerende ved, at der er hjælp at hente hos Studenterrådgivningen, skriver Studenterrådgivningens direktør og bestyrelsesformand.

Barnard col

UDVEKSLING – Fik du afslag på din ansøgning om et oversøisk udlandsophold i studieåret 2015/16? Så er der godt nyt. KU har offentliggjort listen over restpladser, og der er stadig ledige studiepladser i lande som Australien, Japan og USA.

Kristian Hegaard
Debat 21/1-15 13:24

Studenterrådet gør en forskel for mig

DEBAT - »Jeg så gerne flere borgerlige i Studenterrådet. Flere med samme synspunkter som jeg, men I gemmer jer i hjørnet med armene over kors. Kom ind i kampen!«
Professor Mikkel Thorup Datalogisk Institut
HÆDER - Professor Mikkel Thorup fra Datalogisk Institut på Københavns Universitet vinder Danmarks største forskerpris på fem millioner kroner for sit arbejde med algoritmik og datastrukturer.
Campus 21/1-15 10:48 4

Kavalergangen som kampplads

Nikita Klæstrup kjole foto

RETORIK - Hun er retorikstuderende og konservativ ungdomspolitiker. En opsigtsvækkende gallakjole gjorde et trekantet stykke hud mellem Nikita Klæstrups bryster til ugens mest omtalte. Godt eller skidt kjolevalg?