18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Uddannelse 29/8-14 13:28

Terrorprinter-sager vil ikke ramme KUA efter 2015

ORD - Studerende vælger at tage printeren med på universitetet, i stedet for at skrive i hånden. Men tilbagegangen for håndskrift kan vække samfundets angst for terror.
Københavns Universitet selveje værdi pris
SELVEJE – Uddannelsesministeren skriver til Folketinget, at det er usikkert, hvad KU er værd. Den offentlige vurdering er 4,6 milliarder kroner lavere end ministerens egen anslåede værdi.
Videnskab 28/8-14 13:32

UVVU: Klarlund stadig uredelig i fire tilfælde

UREDELIGHED - Det blev ikke til nogen frifindelse af professor Bente Klarlund i UVVU, selv om UVVU's hidtidige dom over hende fik så hård kritik, at Udvalget måtte tage sagen op til fornyet bedømmelse i vinteren 2014.

Campus 25/8-14 12:02

Dennis Wistisen: Mit KU

Foto - Mit KU Dennis Wistisen

PORTRÆTALBUM - Drengedrømmen var at lave højrøde italienske biler. I dag tegner og bygger Dennis Wistisen mekanik til ’mærkelige forskningsinstrumenter’ på Nørre Campus – og i Chile, Kina og det ydre rum.

Byggekaos
OMBYGNING - Et byggeprojekt på Science er indtil videre mindst et år forsinket. Forskere er tvunget til at krybe sammen i lånte lokaler, mens rømmede laboratorier står tomme.
Sofie Carsten Nielsen_Kim Vadskær
Debat 25/8-14 7:29 1

Ingen skal uddannes til arbejdsløshed

ARBEJDE - Vi skylder både jer studerende og hele samfundet, at I uddannes til relevante job, skriver uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen i denne velkomst til KU's nye studerende.

Uddannelse 21/8-14 14:22 3

54 facts om livet som studerende

Massebillede
STATISTIK - Er du blevet optaget på KU? Så læs med og forbered dig på, hvad du (formentlig) vil opleve i dine år som studerende – fra klamydia til karakterræs.