18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Uddannelse 25/8-16 10:42

Det utopiske universitet

Foto - det utopiske universitet
FREMTIDENS UNI - Vi har besøgt et universitet, hvor de studerende og ansatte bestemmer det hele - og hvor jobbet venter for enden af eksamensbeviset.
Grønlandshaj Julius Nielsen med hajgab
NY VIDEN – Ph.d.-studerende fortæller om nu verdenskendt studie i grønlandshajer og en frustration over ikke at være blevet særlig godt formidlet i medierne.
Foto_Kbh_panorama
BOLIGJUNGLE- Vicepolitiinspektør Claus Birkelyng fra Københavns Politi giver gode råd til at undgå at blive snydt i jagten på en bolig.