18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Sisse Marie Welling
Debat 12/9-14 12:43

625 gode nyheder for studerende

DEBAT - Københavns studerende fortjener, at kommunen har afsat penge til ungdomsboliger, skriver SF's boligordfører i København Sisse Marie Welling

Sofie Carsten Nielsen_Kim Vadskær
Debat 10/9-14 8:46 4

Studienævn skal vurdere handicappede studerendes ret til dispensation

SVAR - Det er ikke muligt at fastlægge i lovgivningen, i hvilket omfang hver enkelt studerende med handicap har behov for 'rimelig tilpasning'. I så fald ville der jo netop ikke kunne tages hensyn til den enkelte studerendes forhold. Den vurdering bør studienævnene foretage, skriver uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen i et svar til juraprofessor Kirsten Ketscher.

Debat 10/9-14 8:46 1

Handicappede studerende har retskrav på ligebehandling

HANDICAPDEBAT - Hverken ministeren eller KU's ledelse har ret til at overlade det til studienævnene at vurdere handicappede studerendes rettigheder, hvis de kommer i klemme på grund af nye skrappe studiekrav, mener juraprofessor Kirsten Ketscher.

Frostboksen
LOKALT - Skotøjsæsken, tørreloftet, klosettet. Vi ved, de findes derude – de langt fra undervisningsegnede lokaler med de afslørende øgenavne. Send os dit.
Michael Pallisgaard, Studenterrådet, foto Lars Juul Hauschildt
Debat 9/9-14 14:30

Mindre uddannelse giver ikke mere kvalitet

KLUMME - Det kan aldrig være de studerendes fejl, at de studerer noget de brænder for - men det er et problem, hvis de ikke får lov at anvende det, skriver Michael Pallisgaard.
Videnskab 8/9-14 13:38

Ny støtte til Klarlund fra internationale forskere

UVVU-SAG - Bente Klarlunds fagfæller i International Society of Immunology and Exercise giver hende en tillidserklæring oven på uredelighedsdom i UVVU. Ifølge advokaten Jens Ravnkilde demonstrerer erklæringen, at der er alvorlige problemer med UVVU's måde at fungere på.