18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Foto - Masselæring på nettet har fået 100.000 studerende vers. 1

MASSIVE ONLINE OPEN COURSES - Løftet om gratis uddannelser i verdensklasse til verdens mindrebemidlede er ikke indfriet. Men på KU håber man at tiltrække de bedste og smitte kandidatuddannelserne med internationalisering gennem globale onlinekurser.

Uddannelse 23/4-14 10:31

Små fag er værd at værne om

FOTO - småfag

STUDENTERKLUMME - Størrelsen alene må aldrig afgøre en uddannelses eksistensgrundlag. Der findes langt vigtigere parametre for kvalitet og relevans.

Politik 16/4-14 12:30

Studerende skylder over 25 milliarder

FOTO - Studerende skylder staten over 25 milliarder
SU-LÅN - Den samlede studiegæld har aldrig været højere. 356.000 låntagere skylder i gennemsnit staten 70.000 kroner ifølge de senest tilgængelige tal fra SU-styrelsen.
Debat 16/4-14 12:30 1

KU’s lyserøde elefanter

FOTO - KU's lyserøde elefanter - teaser
REPLIK - Lykke Friis hylder KU's kvindelige banebrydere i anledning af 90-året for udnævnelsen af Nina Bang til Danmarks første kvindelige minister. Mangler hun nogen?
Politik 16/4-14 6:43

Danske universiteter er Nordens dårligste til ligestilling

KØNSPOLITIK - Tal fra Nordisk Råd viser, at færre kvinder gør akademisk karriere i Danmark end i resten af Norden. En væsentlig årsag er den danske konsensusforestilling om, at ligestilling allerede er opnået, mener dansk forsker.

Uddannelse 16/4-14 6:41 2

Find din læringsstil

INDLÆRINGSEVNE - Studerende kan blive bedre til at lære nyt og gennemføre projekter, hvis de kender deres personlige læringsstil. Det gælder både styrker og svagheder, hævder to britiske psykologer, der har udviklet en test til formålet.