18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Campus 30/9-16 12:07

Fremtidens studieboliger er flydende

Urban Rigger_3
INNOVATION - Bjarke Ingels har designet studieboliger af gamle skibscontainere. Firmaet bag, Urban Riggers, åbner snart et flydende kollegium til KU-studerende.
Foto - Frederik Løgstrup Magnusson
Debat 29/9-16 13:56

Læs! Arbejd! Løb! Stå stille!

KLUMME - Din SU forringes, så du skal arbejde mere ved siden af studierne. Men du må ikke blive langsommere færdig. Studenterrådet blæser til kamp mod SU-reform.
Foto - Friday Bar - Acacievej1
BARCRAWL - Uniavisens udsendte drager på umulig mission: at nå alle Københavns Universitets fredagsbarer på en enkelt aften.