18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Mie Sofie Andersen_SR
Debat 30/9-14 22:26

Man kan ikke skære studiepladser med tilbagevirkende kraft

KLUMME - Enten vil ministeren fjerne studerendes ret til at tage en kandidatuddannelse efter deres bachelor. Eller også vil hun tvinge Københavns Universitet til at uddanne 580 studerende uden finansiering, hvilket vil forringe KU's øvrige uddannelser. Ingen af delene er acceptable, skriver Studenterrådets formand.

University of California

UDREJSE - Vancouver, Sydney eller NYC? Sidste år søgte 761 studerende fra Københavns Universitet om et udvekslingsophold uden for Europa, og der er rift om pladserne på de populære universiteter. Her er de 10 mest søgte.

Studenterrådet demo adgangsbegrænsning 1
REGNESTYKKET - KU frygter at miste 65 millioner kroner i uddannelsesbudgettet, hvis regeringen ikke vil finansiere kandidatuddannelser til studerende med retskrav.
foto_KU trækker varslingbrev om studieaktivitet tilbage

ULOVLIGT - KU har fejltolket lovparagraf om studieaktivitetskrav. Universiteterne må ikke kræve, at studerende består et bestemt antal ECTS-point for at forblive indskrevet på uddannelsen, præciserer Uddannelsesministeriet. Det betyder, at KU må undlade at håndhæve eksisterende krav.

Ulf Hedetoft_dimensionering
Debat 29/9-14 8:29 2

Kald en spade en spade - en dimensionerende kommentar

SYNSPUNKT – Meget tyder på, at regeringens dimensioneringsmodel snarere er en spareøvelse end et forsøg på at geare kandidatudbuddet til arbejdsmarkedets behov. Ellers er det svært at forklare, hvorfor det ikke er BA-optaget, der reguleres, skriver Ulf Hedetoft, dekan på Hum.

Leon Bentkowski
Debat 26/9-14 14:48

En Cand.Ubrugeligs tur i mediemøllen

DEBAT – Leon Bentkowski er til sin egen overraskelse blevet en del af uddannelsesministerens argumentation for forslaget om at skære ned på antallet af kandidater. Her forklarer han, hvor han ikke er »absolut enig« i forslaget.

Bjørn Quistorff
Debat 26/9-14 13:24 3

Så fik vi lige en administrativ opgave mere!

LEVERANDØRSKIFT - Hvorfor skal samtlige medarbejdere med et SIM-kort ulejliges med at udføre KU's it-administrative opgaver? Spørger professor Bjørn Quistorff.

Misty timelapse
TIMELAPSE - Statens Naturhistoriske Museum åbner om kort tid en udstilling af den nyindkøbte dinosaurus Misty. Se Misty blive samlet på ét minut i video.
Studenterrådet demo adgangsbegrænsning 2
OPTAG - Uddannelsesministerens planer om at skære 4.000 studiepladser, heriblandt 614 på Københavns Universitet, fik en flok studerende til at demonstrere foran hendes kontor på Slotsholmen.