18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Foto - Frederik Løgstrup Magnusson
Debat 26/5-15 14:59

På den anden side af skuffelsen: Magi, tak

DEBAT - Ugens klummeskribent fra Studenterrådet efterlyser mere magi på Københavns Universitet. Støt de aktive studerende, der skaber et godt studiemiljø, lyder
Campus 25/5-15 6:37

Dorthe Rozalia Horup: Mit KU

Foto - Dorthe Rozalia Horup
PORTRÆTALBUM - Dorthe Rozalia Horup elsker at vejlede de studerende på ToRS. Hun er knap så glad for, at KU har flyttet hendes kontor 500 meter væk.
Videnskab 23/5-15 7:00

Sprød videnskab: Baconpistolen

Baconpistolen
FRONTTEKNOLOGI - Ikke alle grise er lige gode til bacon. Fedttypen afgør, hvor egnet grisen er til at blive skåret i skiver. Nu kan fedtkvaliteten måles på tre s
Campus 22/5-15 11:49

Guide: Her skal du drikke din kaffe

kaffeguide - kop
AWARDS - Uniavisen uddeler kaffebønner til studiecaféer, kaffeautomater, pulverkaffelagre og kantiner og guider til KU’s bedste kaffesteder.
Foto - Niels Bangsbo
NØRDERI - KU er i maj vært for over 500 videnskabsfolk fra 47 lande, der skal tale om fodbold - alle mulige slags fodbold. Og så skal de også spille lidt fodbold
Silas Boye Nissen
REFORM – Fristen for at søge ind på en kandidatuddannelse var 1. april, men studieordningerne var først klar i maj. Studerende kalder situationen absurd.