18/5-11 13:13

Lars Bjørndal forsvarer disputats på Sund

Lars Bjørndal: Endodontic treatment: reasons, prevention and quality-shaping factors
Tid: 27. maj 2011 kl. 14:00 til 17:00
Sted: Victor Haderup Auditoriet, Panum Instituttet, Det Sundhedsvidenskabelige, Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Officielle opponenter: Vice Dean, Professor Paul M.H. Dummer, School of Dentistry, Cardiff University, Wales, UK. Dr. Alison Qualtrough, School of Dentistry, University of Manchester, Manchester, UK. Foruden har professor, ph.d., dr.odont. Palle Holmstrup været bedømmer på afhandlingen.

Opponenter ex auditorio: Kan melde sig til forsvarslederen, professor, dr. odont., Erik Dabelsten på e-mail: ed@sund.ku.dk

Afhandlingen kan erhverves ved henvendelse til sekretær Eva Maria Reinwald, Afdeling for Cariologi og Endodonti, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Odontologisk Institut, KU, Nørre Alle 20, 2200 København N, tlf: 35326811, e-mail: emr@sund.ku.dk . Afhandlingen kan ved ekstern henvendelse erhverves for 105 kr.
Indstillingen kan købes ved skriftlig henvendelse til fakultetssekretariatet, att.: Henriette Christina Nielsen, e-mail: henielsen@sund.ku.dk.

Debat 28/8-15 9:24

Dekanens svar til Pernille Birch

Troels Østergaard Sørensen - bredformat
ADMINISTRATION - Svar til økonomistuderende Pernille Birch, som skriver om sine frustrerende oplevelser med holdtilmelding og It-support.
Foto - Pernille Birch debat
DEBATINDLÆG - »Jeg er så tit i karambolage med den enorme administration, der alligevel ikke evner at løfte meget simple opgaver« skriver økonomistuderende.
Fredagsbar guide forside
VANDINGSHULLER - Det er en stolt traditionen at fejre ugens akademiske bedrifter med at brænde hjerneceller af. Find KU-campus' bedste barer og klubber her.