Campus 13/8-12 7:07

Uniavis med nyt design

Ny avis foran KU
Billede: Anders Fjeldberg
TILPASSET - KU's avis tilpasser sig nu den skærm, du ser den på. Prøv det på din telefon, din tablet, din phablet eller den lille skærm i din chaufførs ryglæn, hvis du har sådan en.
REDESIGN - Vi har opdateret KU's avis på nettet. Vi håber, at I kan lide den.

Vi arbejder stadig med at få det hele til at fungere teknisk, som det skal, og I kan hjælpe os ved at sende os kommentarer (gerne til denne artikel) om, hvad der virker, og hvad er skal fikses.

Så hvad er nyt?

Udseendet er. Den trykte udgave af Universitetsavisen fik en grafisk smukkesering og nyt magasinpræg i 2011; nu har hjemmesiden fået samme udtryk, så tingene hænger sammen.

Vi har også ændret mere grundlæggende ting. Sitet tilpasser sig nu den skærm, læseren bruger. På en smartphone vil ændringen være tydelig. Man kan også se effekten ved at forstørre eller formindske sit browservindue. Mange medier har udviklet særlige mobilhjemmesider, men vi har i stedet valgt, at vores site skal tilpasse sig livet på en telefon.

Vi har ændret, hvordan vi styrer strømmen af artikler, så det bliver mere overskueligt for læseren, hvad der er vigtigst.

Vi har tilføjet en kalender - en slags Alt om KU, kunne man sige. Den dækker alt fra foredrag til fester, et katalog over livet på landets største universitet. Det er muligt selv at oprette kalenderbegivenheder. Det er gratis og kræver blot, at man opretter sig som bruger på sitet, eller logger ind med Facebook.

Afprøv det nye site. Vi undskylder for de tekniske børnesygdomme og tager glade imod alle kommentarer og fejlrapporter fra læserne.

- Redaktionen.

Kommentarer

Explorer 7

By vivian on 11. september 2012, 10:21.

Kære brugere af Internet Explorer 7

Vi får en del fejlmeldinger fra læsere, der besøger Uniavisen.dk med browseren Internet Explorer 7. Problemerne er sendt videre til vores it-folk.

Nyere udgaver af Explorer, Google Chrome og Safari håndterer generelt sitet bedre.

Redaktionen

Fint nyt design. Der mangler

By JJMadsen on 14. august 2012, 9:17.

Fint nyt design. Der mangler en print funktion til udprint af artikler uden at få alle 'spots' mv. med

Min browser viser denne kommentar forkert

By Hans Christian Seidelin on 13. august 2012, 14:45.

Flot design!

* Kommentar-feltet er for-udfyldt med "anonymous". Er det ikke modsat-intuitivt af uniavisens debatregler om at man skal skrive hvem man er?

* Og mere om kommentarer: KU tvinger mig til at bruge IE7 (I know, right?!) Kommentarfeltet spasser helt ud i den browser. Hjælpeteksterne i navn/mail/emne-felterne er væk, kolofonen allerunderst trækkes op og blandes sammen med kommentar-delen. Er det bare ærgerligt og jeg må åbne Chrome/Firefox i smug? Nu ved I det i hvert fald...

* Det er også en smule misvisende at der ikke er en gem/submit-knap til kommentaren. Man skal være dreven blogger (læs: sådan er det ikke på facebook) for at gennemskue, at det er obligatorisk at gennemse sin kommentar før man gemmer.

Skriv kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Fill in the blank
annonce
Campus 13/1-17 10:10

Træprofessor afliver tissehistorie

Manglende lindetræer
FARLIGE SALTE? - Ifølge TV2 er to lindetræer ved Studenterhuset blevet fældet, fordi de var blevet tisset i stykker. Men holder historien vand?

Kontakt redaktionen

Skriv en e-mail til os: uni-avis@adm.ku.dk

Eller ring til redaktionen på +45 35 32 28 98
(Telefontid mandag - torsdag kl.9.00 - 16.00)

Københavns Universitet

  • Nørregade 10
  • 1165 København K
  • Danmark
  • Tel. +45 35 32 28 98
Uafhængig af ledelsen
Copyright 2009-2014 © Universitetsavisen.dk