26/4-12 8:08

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Politik 4/2-16 10:26

Demontering af videnssamfundet

Foto - Camilla Gregersen DM
DEBATINDLÆG - Det er uhørt store nedskæringer, som KU må gennemføre. Og det får langvarige konsekvenser, mener Dansk Magisterforening.
KUA-studerende hygger
SMÅFAG – Alle kandidater fra Klassisk græsk kom i job sidste år. Alligevel er uddannelsen en af i alt 13, som Det Humanistiske Fakultet overvejer at nedlægge.
Politik 2/2-16 15:05

Det er sidste chance!

Foto - Studenterrådet 2016 - Gro Holde
DEBATINDLÆG - Studenterrådet vil gribe chancen og ryste fremdriftsreformen i sin grundvold.