26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
foto - KU Frue Plads - besparelser
ARBEJDSMILJØ – Tilliden til ledelsen er lav, og færre medarbejdere vil anbefale kolleger at søge job på KU. Det viser årets arbejdspladsvurdering.
Politik 29/8-16 14:18

Nu kører Penkowas sag i landsretten

FOTO: penkowa.com
SKANDALE - I 2015 blev den tidligere hjerneforsker Milena Penkowa idømt ni måneders betinget fængsel for grov dokumentfalsk. 29. august starter hendes ankesag.
Debat 29/8-16 11:04 6

Klage på falsk grundlag

Foto - Michael Bjørn Hansen
DEBATINDLÆG - »Uniavisens artikel om min sag mod Kristian Heegard bør ikke stå alene«, skriver fhv. lektor Michael Bjørn Hansen.
Debat 29/8-16 10:23

På menneskejagt hos lægen

Foto - Simon Carstensen debat
DEBATINDLÆG - En medicinstuderende forsvarer retten til et liv ved siden af studierne. Ikke for sjov, men for samfundets skyld.