26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Indvielse af bus
TRAFIK - Ingen køer eller røde lys. Uniavisen har prøvekørt en ny, hurtig busrute til Universitetsparken. Overborgmesteren blev ikke køresyg, og transportministeren satte personlig fartrekord.
Campus 17/9-14 8:53

Se vinderne i #kbhuni-konkurrencen

FOTO - se vinderne af #kbhuni-konkurrencen

VINDEROPDATERINGER - Vi har kåret de fire bedste opdateringer i vores #kbhuni-konkurence, som alle bliver præmieret med en Samsung Galaxy Tab S. Se vinderbidragene her.