26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Rosa Lund i Blågårdsgade
INTERVIEW - Hun kæmpede indædt mod fremdriftsreformen som folketingsmedlem. Nu fortsætter Rosa Lund kampen som studerende på Københavns Universitet.
Kultur 29/6-15 13:29 1

Universitetets polyfone museum

Foto - Universitetets polyfone museum
AFSKEDSINTERVIEW - Medicinsk Museions chef gennem 15 år, Thomas Söderqvist, træder tilbage og slutter af med museets mest fejrede udstilling til dato.
Kultur 28/6-15 10:35

Roskilde-pis bliver til Roskilde-øl

Menneskegødning Roskilde
PIS - 100.000 liter Roskilde-pis skal bruges som gødning til at producere øl. Ulækkert? Nej. Smart? Meget, lyder det fra lektor på KU.