26/4-12 8:08

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Albert Schliesser01

KVANTEOPTIK – Adjunkt i fysik Albert Schliesser arbejder i sin grundforskning på et instrument, der måske kan være med til at give os kvantecomputeren. Med en millionstor bevilling viser Det Europæiske Forskningsråd, at de tror på ham.

Selveje Ralf Hemmingsen Jørgen Honoré Nils Strandberg folketinget
CHRISTIANSBORG - KU's spidser lobbyede for selveje for politikerne på Christiansborg og overbeviste konservative Per Stig Møller.
Marie Thomsen, Studenterrådet
Debat 24/2-15 10:50

Ja tak til fordybelsen

SPECIALER - Drop tanken om en forkortet specialeperiode, lyder debattørens opfordring til KU's ledelse.
Foto - Debat forfra Mette Vinther

DEBAT - »Jeg er overbevist om, at Danmark har grundlag for en helt igennem eminent offentlig sektor med samvittighedsfulde, engagerede og sindssygt dygtige medarbejdere. Vi skal bare starte et helt andet sted, end der hvor det allerede er gået galt. Vi skal starte med starten.«

Absalon teaser
IT – KU er gået i gang med at samle input til nyt læringssystem. Der kan blive tale om alt fra hjemmestrikket it til en stor, færdig pakke eller at KU satser på Googles sky.