26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Klummeuge34

KLUMME - Studenterrådet går igen i år med i Copenhagen Pride Parade, fordi et bedre universitet nødvendigvis også er et mangfoldigt universitet, skriver Studenterrådets næstformand.

Mie Sofie Andersen_SR
Campus 20/8-14 11:11

»Undervurder ikke jer selv«

VELKOMST - Første glædelige overraskelse, første ærgrelse, første store fejltagelse ... Læs Studenterrådets formands tale til alle KU's nye studerende.

Campus 14/8-14 9:49

Mødet med en ikke-russisk russer

Foto - Rus-fejltagelse

FRA ARKIVET – Har historien en opbyggelige morale, kan den sagtens tåle at se dagens lys flere år i træk. Ret beset er det vel eksistensgrundlaget for de fleste narrative evergreens. Uniavisens semesterstartsklassiker handler, om dengang ’Herbert’ mødte sin vens nye kæreste, der var ’russer’.