26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Årets TAP'er 2016
UUNDVÆRLIG – Årets KU-TAP blev fredag d. 20 maj hyldet ved Studenterhusets Forårsfestival. Æren og et beløb på 10.000 kroner tilfaldt ...
foto - Studerende i kamp mod perfektionismen
PRES - »Har du nosser nok til at være middel?« Spurgte en gruppe studerende, som ville slå et slag for et studieliv præget af mindre forventningspres.
Videnskab 20/5-16 10:21

Stakkels klamme kryb

Foto - Klamme kryb
ETIK - Har din chokoladeovertrukne græshoppe på en pind i grunden haft et værdigt liv? Bioetiker Mickey Gjerris vil have os til at overveje insekt-etik.
foto - Winter is coming: SU
WINTER IS COMING – Meget tyder på, at regeringen varmer op til en SU-reform til efteråret. Her er fem tegn, der varsler ulykke over studerendes økonomi.