26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Videnskab 22/10-14 9:15 1

Tre dage hvor KU vil redde verden

Foto - Minivindmøller

MAYDAY - Mayday, mayday, we are sinking. Sådan indledte prorektor Lykke Friis KU's storstilede konference om bæredygtighed. Den løber ugen ud, og det er muligt at kigge med fra skærmen.

ESTHER ANTREASYAN KELLER, 3. SEMESTER PÅ STATSKUNDSKAB FORRETNINGSUDVALGSMEDLEM, STUDENTERRÅDET VED KØBENHAVNS UNIVERSITET
Debat 21/10-14 11:33

Vi skal bedre igennem, ikke hurtigere

KLUMME - Uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen vil øge den sociale mobilitet på universiteterne. Endelig noget sund fornuft fra ministerens side.
Videnskab 15/10-14 10:00 4

Unge forskere frygter for karrieren

Foto - Forskere frygter for karrieren

ANSÆTTELSESVILKÅR – En tredjedel af forskerne på Københavns Universitet er usikre på, om de er ansat om fem år. De ved ikke, om de kan skaffe finansiering.

Debat 15/10-14 9:33

Fusionen vil ødelægge administrationen

FUSION - De ansatte i Nørre Campus Institutadministration frygter de administrative følger af en fusion af institutterne Matematik og Datalogi.
Marie Thomsen, Studenterrådet
Debat 14/10-14 11:54 4

Jeg er ikke nogen stud.ubrugelig.!

KLUMME - Mit navn er Marie, og jeg læser antropologi. Jeg tilhører den gruppe studerende, som uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen kalder ubrugelige.