26/4-12 9:09

Få en fugtig sludder med Nicolai Wammen

Nicolai Wammen
Billede: Steen Brogaard
MINISTERIEL BARTENDER - Europaminister Nicolai Wammen skænker øl på Studenterhuset for at fejre udvekslingsprogrammet Erasmus's 25 års-dag med nogle af de 2,5 millioner studerende, der har haft glæde af det.

ERASMUS er en tillempet forkortelse for (EuRopean Community Action Scheme for the Mobility of University Students). Med navnet Erasmus (der er et såkaldt backronym på engelsk, fordi forkortelsen skulle ligne navnet, ikke omvendt) ærer EU den store humanist og renæssancefigur Erasmus af Rotterdam.

Ministeriet lover at europaminister Wammen vil svare på spørgsmål og hænge ud med Studenterhusets gæster, mens han passer sine almindelige udskænkningspligter.

Det danske EU-formandsskab har også arrangeret en forelæsningsrække, der kan følges på nettet i EU-formandsskabets online universitet.

chz@adm.ku.dk

Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.
Uddannelse 27/5-15 8:00

Specialer der gav genlyd

Specialer der gav genlyd_primærbillede
SPECIALER - Du knokler og bliver klog. Men hvordan får du din viden videre ud i verden? Mød otte kandidater, for hvem specialet åbnede døre.
Foto - Frederik Løgstrup Magnusson
Debat 26/5-15 14:59

På den anden side af skuffelsen: Magi, tak

DEBAT - Ugens klummeskribent fra Studenterrådet efterlyser mere magi på Københavns Universitet. Støt de aktive studerende, der skaber et godt studiemiljø, lyder
Campus 25/5-15 6:37

Dorthe Rozalia Horup: Mit KU

Foto - Dorthe Rozalia Horup
PORTRÆTALBUM - Dorthe Rozalia Horup elsker at vejlede de studerende på ToRS. Hun er knap så glad for, at KU har flyttet hendes kontor 500 meter væk.
Videnskab 23/5-15 7:00

Sprød videnskab: Baconpistolen

Baconpistolen
FRONTTEKNOLOGI - Ikke alle grise er lige gode til bacon. Fedttypen afgør, hvor egnet grisen er til at blive skåret i skiver. Nu kan fedtkvaliteten måles på tre s
Campus 22/5-15 11:49

Guide: Her skal du drikke din kaffe

kaffeguide - kop
AWARDS - Uniavisen uddeler kaffebønner til studiecaféer, kaffeautomater, pulverkaffelagre og kantiner og guider til KU’s bedste kaffesteder.
Foto - Niels Bangsbo
NØRDERI - KU er i maj vært for over 500 videnskabsfolk fra 47 lande, der skal tale om fodbold - alle mulige slags fodbold. Og så skal de også spille lidt fodbold